Kolme ilmastoitua huonetta

mitsuPäärakennuksen yläkerrassa on ilmastointi. Myös luhtiaitassa on ilmalämpöpumppu ja sisäyksiköt huoneissa 2 ja 3. Helpotusta helteeseen saat myös, kun pulahdat Oulujoen viileisiin aaltoihin omasta rannastamme!

Air conditioning in three rooms.

Kesähäät 2023?

Kesähäät tai muut perhejuhlat Muhoksella? Nyt on erinomainen aika ennakkovarata majoitus kauempaa tuleville sukulaisille ja ystäville.

Laukanrannassa voidaan myös järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia. Otapa yhteyttä!

Luhtiaitta avattu

Luhtiaitta on jälleen avattu majoittujille. Ilmalämpöpumppu pitää huoneet sopivan lämpöisinä. Pesutiloissa lattialämmitys.

Katso luhtiaitan kuvagalleria. Päärakennuksen huoneisto varattavissa ympäri vuoden.

Kohonneet sähkökulut

Järkyttävästi kohonneiden sähkökulujen vuoksi emme todennäköisesti pysty avaamaan luhtiaittaa maaliskuussa kuten normaalisti. Seuraamme tilannetta viikoittain. Päärakennuksen yläkerta on varattavissa ympäri vuoden.

Feedback – summer 2022

Laukanranta B&B was great. Room was spacious and comfortable and the food was good.

My wife and I and our 12-year-old granddaughter stayed there for four nights in June. We had the large room upstairs in the main house which had three beds. It also had a sofa, sink and refrigerator with bathroom with shower next-door. The breakfast was delicious, and Solja was an excellent hostess. She speaks English perfectly, and has written books about the Laitasaari village history.

Carl Kukkonen, California

P.S. Check the countries we have had guests from.