Laukanrannan joulu 2023

Joulun ja uuden vuoden ajan (18.12.2023 – 8.1.2024) Laukanranta on kiinni. Vietämme aikaa suvun ja perheen kesken. Toivotan asiakkailleni Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2024! Merry Christmas and Happy New Year 2024!

Yläkerran huoneisto varattavissa ympäri vuoden

Ilmojen viiletessä suljemme luhtiaitan ja avaamme sen taas ensi keväänä säiden salliessa. Päärakennuksen yläkerran huoneisto (n. 50 m2) on varattavissa ympäri vuoden. Siinä on minikeittiö kaikkine laitteineen, astiat 4-5 hengelle. Huoneistossa on omat pesutilat. Klikkaa kuvaa niin se näkyy isompana. Hinnaston näet tästä.

Kolme ilmastoitua huonetta

mitsuPäärakennuksen yläkerrassa on ilmastointi. Myös luhtiaitassa on ilmalämpöpumppu ja sisäyksiköt huoneissa 2 ja 3. Helpotusta helteeseen saat myös, kun pulahdat Oulujoen viileisiin aaltoihin omasta rannastamme!

Air conditioning in three rooms.

Kesähäät 2023?

Kesähäät tai muut perhejuhlat Muhoksella? Nyt on erinomainen aika ennakkovarata majoitus kauempaa tuleville sukulaisille ja ystäville.

Laukanrannassa voidaan myös järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia. Otapa yhteyttä!

Luhtiaitta avattu

Luhtiaitta on jälleen avattu majoittujille. Ilmalämpöpumppu pitää huoneet sopivan lämpöisinä. Pesutiloissa lattialämmitys.

Katso luhtiaitan kuvagalleria. Päärakennuksen huoneisto varattavissa ympäri vuoden.

Kohonneet sähkökulut

Järkyttävästi kohonneiden sähkökulujen vuoksi emme todennäköisesti pysty avaamaan luhtiaittaa maaliskuussa kuten normaalisti. Seuraamme tilannetta viikoittain. Päärakennuksen yläkerta on varattavissa ympäri vuoden.